Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar efter nycklar

Sommaren fyller lungorna
dofterna leker med mina sinnen
känslorna helt obskyra
bubblar
tumlas
tränger fram
gåshud av lyckorus
tårar väter kinderna
det surrar en sorg som
vibrerar tyst i hela kroppen
letar efter nycklar
som passar i sorgens lås
som kan ge mina känslor frid
tankar ro
nattens tysta tårar
skaver mina kinder röda





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP