Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Midsommar

Bin och humlor hörs surra
Snar vi för sommaren hurra
Vår älskade midsommar




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-22 13:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vacker bild och fina ord
2021-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om en ljuvlig tid.
2021-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Midsommarstämning i ord och bild!
2021-06-22

  ULJO
En härlig tid komma
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP