Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Jag lägger mitt liv
i dina armar
du bär mig
genom alla faror

Är detta vår plats?
denna glänta
där vi kan vila




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-06-22 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP