Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besökarens avsked



Jag ser fler böcker
Som talar med var
-andras bokstäver

Och en del talar om varandra
Men de är mycket säll-synta

Bäst är dom som talar bara
till mig.

I morgon skall jag fylla 11 år.

Äsch dom bästa Tintin serie
magasinen är ju alltid utlånade

Om två dagar ska jag flytta
Härifrån med min familj
Till Huvudstaden

Det finns mycket mer att
Låna där säger mamma

Men jag kommer ändå
Att sakna dig. Bästa bibliotek
i hela världen

invid skolan alldeles när
Jag cyklar hem med nyckel
snöret om halsen

Till mammas saft och kanske
Nybakade bullar

Hej då bästa bibliotek
Vi kanske ses nån gång
i livet!









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-23 00:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om minnet av biblioteket
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP