Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte banal kärleksdikt.

Hej.
Jag älskar dig men säger det ej.
Hej.
Du vet det ändå, det går inte att missförstå.
Hej.
När jag säger hej till dig skiner dina ögon så.
Hej.
Tänk att det finns två som vi två.




Fri vers av ADA78
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-22 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78