Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlikhetens ögonblick

ta mig till en plats
där maskerna faller

ta mig till en plats
där alla sprättar kläds av

ta mig till en plats
där ingen är kung, ingen slav

en plats, en värld
där de som tror att de är nånting
är de allra lägsta




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-22 15:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Heja Jantelagen
2021-06-23

    WJ
Ta med mig också.
2021-06-22

  Guy Karlsson
> de som tror att de är nånting är de allra lägsta

Den var bra. Så är det! :-)
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP