Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är inte överens om mycket, hon och jag, men hon har helt rätt om marknadshyrorna.


NOOSHI IS MY LADY

Hon är en tapper liten tuffing

Jag uppskattar att hon står på

Hon hade kompletterat Werner

när jag var med i VPK

En frisk fläkt från den vilda världen

som inte räds att säga nej

till den private hyresvärden

och allt hans utsugningsståhej

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-06-22 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP