Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANNEN UTAN EGENVÄRDE

Mannen utan egenvärde

Han är mest i vägen

Svaga är en black om foten

uti alla lägen

Vissa måste undanröjas

trampas ned, föraktas

så eliten kan förnöjas

när dess gödkalv slaktas

 

Mannen utan egenvärde

han som står för hyran

delar inte alls er glädje

fjärmar sig från yran

Är på flykt till dess att någon

blåser faran över

Då kan han få återgå till

det som han behöver

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-06-22 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP