Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSTE


inre konflikt - dras ner - då...
inspireras av röd/vit randigt tyg
skapar som besatt

en kraft utan dess like
en urkraft driver mig
helt svettig

5 minuter senare
skapelsen ramlar ner
gör inget

skapade mig in i konflikten
löstes upp
av kraften

allt är som det ska




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 18:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur den inre kraften kan lösa problem.
2021-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
Bra!
Kram!
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP