Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vårkänslor. Av limerick. (Texten hr legat till sig i utkast sedan 2021 06 22)


Kommentar på en text (2341) bara ord som rimmar





Det märkliga med fåglar en del
de kallas gudar utan brister o fel

människor till skillnad just där
från och till lust o olust där bär

en ville kunna flyga och markbunden ändå vara
tänk om fanns allt en önskat för egen del just bara....




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-05-20 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP