Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återsken

Jag andas sovande skuggor
allt som dolts
i månens mörka ljus
i tid och natt och tystnad.

Månen är minnet av dagen
ett återsken
en dunkel spegel
ett litet stycke förvriden dag
som tyst och iakttagande
seglar genom natten.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-22 22:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Magiskt
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP