Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUBA?? I WISH!

Den som är så fruktansvärt naiv och okunnig att han a) kallar Vänsterpartiet kommunister samt b) insinuerar att Vänsterpartiet vill införa ett system av kubansk modell i Sverige, har ju bara bevisat att han inte alls vet vad han orerar om.

Fråga (r):arna (Kommunistiska Partiet) om DE betraktar Vänsterpartiet som kommunister.

Eller varför inte någon representant för Kubas ambassad?

Det var längesedan. Partiet hette då Vänsterpartiet Kommunisterna. Frågan är om de/vi var kommunister ens då.

Nu handlar det om marknadshyrorna, om skrupellösa kapitalister som obehindrat vill profitera på ett av människans grundläggande behov: behovet att bo.

De som är födda med silversked i munnen förstår inte det här. Man saknar förmåga att identifiera sig med vanligt folk. Det beror på att man står på exploatörernas sida.

DET gör inte kubanerna, som skickar läkarteam över hela världen för att hjälpa, fast man själva har det svårt. 

Sådant kallas solidaritet. En svordom i moderatkretsar, men ett härligt klingande ord för oss, härnere.

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2021




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-06-22 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP