Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandes mening



Rävmånader mellan
rader av täta
björkstammar.


En rävskit i månsken
På en grusväg framför
en kyrka

En räv tror inte på
Gud-behöver inte det

Människan tror att
en räv inte kan tro

En människa tror hela
tiden på allt är möjligt,
och ingenting. ..

En människa har en räv
Inuti sig

Men en räv har ingen
Människa inuti sig

Det går en slingrande stig
mellan björkar

till en Kyrka i månsken

Där vandrar bara någon
som kan vara en räv

Utan att behöva tro
någonting.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-23 05:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Räven raskar med en räv bakom varje öra.
Kul dikt
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP