Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga drake


Minns när du fick
skruvstädet på din tå

Och alla tårar som
du fällde då

Minns båtresan över
till ön där trädkojan var

Och draken vi släppte
som smet
och smattrande for

Minns dig och din bror

Bilder som väl aldrig
ska blekna bort

Utan alltid finnas kvar

Fastän ni blivit vuxna
som i ett enda slag




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-23 08:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om minnen från barndomen som finns kvar i vuxenlivet.
2021-06-23

  ULJO
Minns när man som barn byggde drakar och tävlade vem som flög högst. Det var tider det. Tack för barndomsminnet.
2021-06-23

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=aaboRPhAi-s

Malmsjö är kung!

2021-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Såg Jane McDonald i går. Från Indien. Hon flög drake i Rajahstan (det är deras valborgsmässofirande). Och tappade den.
"No problem", sade en av de indiska damerna.

Jag grät som barn när jag hörde "Puff, en pappersdrake" på radion.
Peter, Paul & Mary sjöng väl originalet på engelska.
2021-06-23

  Kungskobran VIP
Fina ögonblicksbilder från barndomen
Tänker osökt på den fantastiska romanen Flyga drake av Khaled Hosseini när jag läste titeln,
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP