Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter att nå utsatta mål

 

 

Laddar förväntningarnas båge
skjuter längtans pilar
mot utsatta mål

ibland är avståndet för långt
pilarna når inte fram

kortar avståndet
laddar om
och försöker igen

mitt koger är aldrig tomt
fyller ständigt på med nya pilar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-06-23 09:48



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, att ha förväntningar är ju inte enbart att passivt invänta nåt utan att faktiskt jobba för ett gångbart resultat.
2021-06-30

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker lyra strängad för
sfärernas musik.
2021-06-30

  Solweig Jansson VIP
Trägen vinner brukar man säga. Så länge man lever längtar man och att ständigt ha nya mål gör livet spännande !
2021-06-29

  Niliboy
Så fint tecknat å fångat!
2021-06-27

  Magica VIP
energifyllt på ett positivt vis, fint!
2021-06-24

  Monica Lindgren
Uttrycker energi och envishet! Mycket konstruktiva egenskaper!
2021-06-24

  Susen VIP
Fint fångat om processen för att nå mål
2021-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra bildspråk, om att aldrig ge upp utan ta nya tag.
2021-06-23

  Eva Helene VIP
Så inspirerande fint!
2021-06-23

  ULJO
Väl fångat och framfört
2021-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
en bra livshållning och snyggt poetat!
2021-06-23

  Öknens Ros VIP
Man ska aldrig ge upp vid första försöket.
2021-06-23

  limerick
Härliga poetiska bilder!
2021-06-23

  Maria Sundelin VIP
Gillar den tanken
Kramar
2021-06-23

  Feliaxel VIP
Hoppas du når målet
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP