Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"NATTEN SÖKER ALLTID DAGEN"

Gryningen är som en vän

Snart är den hos mig igen

tänker jag klockan halv ett

Sömnen har jag inte sett

Gryningen är som en fyr

En port till ett nytt äventyr

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-06-23 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP