Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa i tid och rum


huset växer fram

ut ur dimman

som en hägring


längs landsvägen

lysande lupiner

i regnbågens färger


jag blundar

reser i minnet

känner varje gupp


jag är inte där

fysiskt sett

är jag här


men inget och ingen

kan hindra mig

att besöka farmor 


inte avstånd

inte tid

och absolut inte döden


hon står på farstutrappan

med utbredda armar

jag har bara en bit att gå


huset växer fram

ut ur dimman

som en hägring








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-23 13:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så fint om en stark längtan och ett starkt kvarvarande band.
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP