Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


måndagsblå


Blompalats


I midsommarveckan
är måndagen blå

tisdagen vit
och onsdagen gul

torsdagen skimrar så violett
fredagen bäddar med grönt

Här får alla färgerna plats
i midsommaraftonens
blompalats




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-23 14:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
va har lördan och söndan för färger då?
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP