Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vapen

vi sågs i kristallen
våra katter jamade
i öppningen for du
det gjorde dig fri
vi kunde ha pratat
men dina fingrar
låste mitt fängelse
jag blöder i elände
bröder i korridoren
pratar om vapen




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams