Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarkärlek

Kärleken viskar i ditt öra,
möt upp i dungen bakom björken.

Bland blåsippor i den mjuka mossan
vill jag vila på din arm

Titta på molnen som drar förbi
med sina vita slöjor mot skyn

Lyssna till vindens brus
och fåglars kärlekssång

Vår lycka är som en ljummen vind
som smeker ditt hår

Jag viskar ditt namn
under björkens hägn

Afrodite min älskade




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-23 15:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Finstämd kärleksförklaring.
2021-06-25

  ULJO
Kärlek I midsommarskrud. Fint.
2021-06-24

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksdikt
2021-06-23

  SatansSon
ballt!

2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP