Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol, vind och vatten

Trevlig midsommar med ljus, värme och kärlek önskar jag er!
Hjärtevärme fr wys




Fri vers av WyS VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-06-23 16:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sol vind och vatten passar mig perfekt då jag är ute och seglar.
Trevlig midsommar
2021-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Tack för fin hälsning.
Önskar dig detsamma.
2021-06-23

  Fale Bure VIP
Önskar dig detsamma!
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP