Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ur "Röster från barrikaden"


KÖNSLIGHETS SAMVARO

Av könslighets samvaro
det rätta virket
må tillverkas
att berika dess genbank
på släkte efter släkte
att stärka dess rötter,
i det alla är släkt med alla.

Ett ormslingrande ormnystans
orgie i extas som yngla av sig
i släktled på släktled,
där en orm utgör alla ormar.

Ur Medusas huvud slingrar sig
så tusenden ormyngel sig ihopa
att bli ett med alltet,
som en enda orm slukar världen.


~




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-06-23 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP