Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte denna jag skrev i våras passar bättre nu, såhär strax efter sommarsolståndet - glada hälsningar till alla hedningar och till alla andra-ha en riktigt trevlig midsommar!


Litha på ljuset


Genom trädkronor

Stroboskop av ljusströmmar

Grönskande disco




Bunden vers (Haiku) av Vindelälva
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-23 19:42



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Målande och oväntade bilder! Häftig dikt!
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva