Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, Nanna X, TrollTörnTrappan, 100apor och Mickaela Persson. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått termisk, spadet och förening av Chan.


Letade från luften


Vi var nästan som en förening

Ingen kände den andra

Skärmen skulle ge svar

En termisk nollpunkt

och spadet lurade lömskt.



23/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-23 20:30



Bookmark and Share


  Nanna X
Kunde också vara ett gäng fallskärmshoppare eller segelflygare som svävar över havet?
2021-06-24

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande vad detta månde föreställa... något anonymt under gemensamma vingar?!

Tänker mig ett flygplan som söker över havet [spadet] och förhåller sig till särskilda luftströmmar [termik] via radarskärm.

Visst kunde det även handla om oss...
2021-06-23

  Chan VIP
Det skulle det ju också kunna vara Nanna X.
2021-06-23

  Chan VIP
Ledigt skriven, lätt att läsa. Mångbottnad och jag undrar över spadet som lurar lömskt, jag associerar till forum på nätet och sociala medier. Termisk nollpunkt får jag nog fundera mer på.
2021-06-23

  Nanna X
Haha det skulle ju kunna handla om stafettgänget - vi känner ju bara varann bakom skärmen, förutom TrollTörnTrappan som jag har träffat IRL en enda gång. Spadet är i sanning mystiskt!
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP