Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


882.THE LORD HAS WALKED OUT...7

BLOD...
*I HAVE THE POWER!*

kräver blod
fräsch plasma!

AND

&I HAVE A PRIZE!&

=
för att ÖVERLEVA

måste hitta

mål/objekt
=

...FOR TO...
...LIVING...
...SCREAMING...

AND

KILLING!!!

===
49.2013/08/04 L.EK
439.2016/10/04 L.EK




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-06-24 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP