Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Upptaget


skulle hämta sallad
men där var upptaget
Det är då vi måste vända om
bevara friden
inget trauma uppstår
för människor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-06-24 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP