Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEDNISKA MIDSOMMAR

Midsommar är hedendom

Det ger mig skäl att hata

När det gäller midsommar

blir vissa desperata

Ingen talar då om extremism

och fanatism

Hedendom är hedendom

Barbarisk hedonism

 

LARZ GUSTAFSSON 24/6 2021

 

Ned med midsommarfirandet!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2021-06-24 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP