Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarhälsning

 

 

Glad midsommar

önskar jag alla fantastiska

och minde fantastiska poeter

oavsett kön och etnicitet

vänner som ovänner

gamla som unga

njut av den tid som är

och ljuset så länge det är

tids nog nalkas mörkare tider!




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-06-24 16:28



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tack för din vänliga midsommarhälsning! Hoppas dock, att jag är en vän.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP