Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musfällor och dunderkrut

Tänker tillbaka
på förra sommaren
då jag satt här

och liksom myslog
åt husmusens idoga
springande mellan

trappan och syrenen
dess spår i gräsmattan

om jag hade vetat då

att huset senare
skulle invaderas av möss
när hösten kom

hade musfällorna
laddats med dunderkrut




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-24 16:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Outgrundlig är musens vägar.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP