Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag vill ha i mitt liv




Det är inte ett land jag behöver
inte ens modersmålet

det är dig min fjäril
det är min gamla damtralla
en het slingrande grusväg
och en väl kyld öl eller två

det är först då jag uppfattar
och kan införliva resten av verkligheten

inklusive mig själv.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-24 18:41



Bookmark and Share


  Linil VIP
Friskt skrivet, och gränsfritt. Gillade.
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP