Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu


sill och potatis
jordgubbar och vispgrädde

snart är julen här




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-24 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Själv är hon bara ett bloss i vind.
Ett födsloskri och en fårad kind." (Ferlin)

"Kvinnan föder grensle över en grav." (Beckett)
2021-06-25

  Fale Bure VIP
Skrattar
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP