Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latrinsk verbal påfyllning?



Glassen smakade skitgott

Hon var skitsmart

Mådde skitbra och
hade köpt en skitstark
Dammsugare. ..

Själv kände han sig
bara lite lätt skitnödig
mellan varven. ..

Och tyckte för sitt inre
sinne att Svenskarna

Var lite för mycket
skitduktiga i största
Allmänhet.


Men det berodde väl på
han var född Utlänning.

Och inte använde orden
på det Sättet. ..?






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 05:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skitdåligt ord! Sjukt dåligt. Precis som ordet sjukt som används hur som helst.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP