Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Grön atmosfär. .."



En fjäder i hatten
kan ju alltid väcka

Andras tyngre inre
Avund och anstöt?

Trots att den väger
Så lätt för vinden

Varför han och inte
Hon och vice versa.











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 05:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är en konst att kunna unna andra framgång!
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP