Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad en ärrad "balanskonstnär?")


Drag kampanjen. ..




Det är ej lätt balansera på mitten

När yttersta höger och vänster.De

drar,rycker och sliter,åt olika håll. ..















©©©sefarge©©©




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 05:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fast det finns ingen yttersta vänster. Bara ett lite radikalare sosseparti vid sidan om det större. Yttersta högern finns däremot.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP