Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Land kontra öbor)


Rubrik i "utdöende" Landsort-tidning.


Ökända Öbor kräver förtur
Till Ö-dsligheten!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sefarge VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 05:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tryckfelnisse var i farten, am-öbor skulle det stå. Fan trot'
2021-07-03

  Kungskobran VIP
Jag bor på ön
den är lugn och skön
Befriad från stadens stök
bakar jag bullar i mitt sommarkök
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP