Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banverkets fasa. ..och passagerares väl och ve.






En Solkurva gör ingen Sommardag

Men en het Sommardag kan göra
En Solkurva. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 06:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Solens kurva står sig slätt
mot passagerarnas rätt
att resa på ett säkert sätt
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP