Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay.com


Midsommarens ljuva dans


Nu har vi denna dag Midsommardagen här,
ska busa och äta gott med den v i håller kär.

Kasta loss och leta efter skatter som värden trollat bort,
jag ska ge mig hän och hitta alla fort som en lort.

Nej, nu ska vi tänka på fina ord,
som moder jord och alla läckerheter på vårat bord.

Njut som aldrig förr,
det hänger en mistel på din dörr.

Kramar och vänskaplighet i alla former,
så säger man väl i dessa normer.

Mys på nu alla fina poesi vänner .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP