Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar, alla poeter!

Det är sällan livet löper

längs en spikrak autostrada

men visst finns en del stunder

som är lyckliga och glada

när solen kryper fram

bakom tunga molngardiner

och det blir mera festligt

långt från vardagens rutiner.

 

Jag hoppas ni poeter

får njuta livets goda

idag och under helgen

när vi kanske dansar groda

Glad midsommar, ni alla

som är lyrikens salt!

Och fortsätt ständigt skriva

för alla, överallt!

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-25 08:59



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Tack fina poet och en underbar midsommar önskar jag dig!
2021-06-25

  Kungskobran VIP
Glad midsommar
2021-06-25

  Nils-Robert
Tack och detsamma
2021-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
P recis just så
E n midsommar ska gå
T ill, gott trallande
E kot glatt skallande
R art hoppas jag du skall få!

2021-06-25

  Öknens Ros VIP
Glad Midsommar på dig också! :)


2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP