Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra på matte också!

- Många redan till vår online konsert!
Helt otroligt ju, va´säger du nu Bert?
- Visst med en sådan start
blir det absolut solklart
TVÅSIFFRIGT menar jag, som musikexpert!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-06-25 09:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken fruktansvärt fin text här, maten jag gjorde smakade likt bär, gott om sällhet hos även sällskap, det var som äventyrligt snälls-kap, tänka sig bara hur det kan vara där...
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt