Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(innan Sommarn är förbi så hade vi åtminstone lite roligt?)


En liten svängande Midsommar travesti!



Midsommar natten är kort
Det mesta mörkret strålar
bort i solens starka sken

Myggorna kliar på Elsas ben
Vid livets gång runt en stång
med sång om små grodorna

Som är lustiga att se men ej
att äta upp om man ej är
en Turistande Fransos ifrån
Toulouse

Grannens tupp den gal
med sin egen fanfar och
Farfar sig en nubbe tar

Nu vet jag inget mer vad
som i halmen vid logen
sker.Ett sido-skott bredvid.

kan ju bringa lycka till rikets
Nativitet och jobb för storken

Hoppsan där orden från mig
for som champagne ur korken
att bringa sin egen mening runt
den lövade midsommarstången

Får bara njuta av livets
Helighet. ..

Glad midsom . .mar!














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-25 09:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Midsommaren är ädå magisk. Det går inte att komma ifrån!
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP