Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I´m different but I´m in alignment." Rachel Wolchin


"Everything about Jesus was counterculture." @kevinzadai

jaha du ser en dålig ursäkt för att vara människa

well du ser

jag ser

Gud ser

Lugna Havet är alltid var jag är

"Be respectfully unapologetic about your truth, higher good, and light." Lalah Delia




Fri vers av Ess VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-06-25 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP