Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunden dikt


TRE KORTDIKTER

Vi är många
som tros oss veta,
och förstå,
allt som händer
och allt som sker.
Men kanske vet
de bättre,
de som ängslas och ber.

På livets
solskenssida
finns inga sorger
och inget kval.
Men det finns
en annan sida
Livets jämmerdal.

Det finns ingen tro
att köpa
och ingen för att låna en tid.
Sin tro får man söka
att finna
om man skall få
någon frid.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-06-25 17:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gjorde jag, så jag har ryggen fri.
Inga halvmesyrer här.
Sådant kan de religiösa medelmåttorna ägna sig åt.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl