Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska igen

 

Inga tårar väter kinden

ingen oro i blicken

idag är vi starka

idag kan vi älska igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-25 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP