Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat


I ett hjärta av silver
bär jag minnet av dig
ett hjärta av silver
som tillhör bara mig

Ett hjärta av silver
som jag bär runt min hals
det rymmer inte mycket
nästan ingenting alls

Jag bär mitt hjärta dag som natt
öppnar det ibland och ler lite grann
jag tittar på minnet av dig
på sagan som aldrig blev sann




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-06-26 00:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten för vänners möjliga behag då en extra läsning blir till med behagfull röst för dem...
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP