Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelgnista

Midsommarnatt
drömögd och fristämd
vibrerande som fiolsträngar
i nattens mollackord.

Midsommardags morgon.
Morgongry och stjärnbleke.
Vi drömmer oss fram
och saknar det vi aldrig har haft.
Fåglarna sjunger om det som var
det som kanske hade kunnat.
Blåtonsdrillarna flyger som gnistor
och fattar eld i mitt bröst.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-26 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det sägs att man inte kan sakna något man aldrig haft, men jag går på ditt spår och tänker att det man aldrig haft saknar man nog mest av allt.
2021-06-26

  Kungskobran VIP
Fint om längtan efter något obestämt
2021-06-26

  BenGust VIP
Glödande som den aldrig nedgående solen. Bokmärke.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP