Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett tragiskt och trasigt liv lämnar man efter sig sårade känslor, ouppnådda drömmar och oinfriade förhoppningar. Men är ändå värd att minnas ...


Vers för dödsannons

 

 

 

Måla minnena av mig

i milda färger

komna ur morgondimman

över de fält jag vandrat 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Hanssen
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-06-26 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen