Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare införd på Skrivarsidan 2009


Näktergal och glasharmonika


En enda morgon

iförd mantel av glas

med fötters klirrande i gräs

fingrars krasande av blad


Utopia trampas igång

glasharmonikan ljuder

kallkällans porlande

för dig närmare


Så står du därinunder

näktergalen slipande sin kristall

och detta något som uttalas

lämnar molnen på marken.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-26 09:11



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Spröda klanger i ljud och bild - spännande bilder !
2021-06-29

    Lena Staaf VIP
Här fångar du den spröda morgonen där de tunnaste ljuden blandas med näktergalens kraftfulla sång.
2021-06-26

  Susen VIP
Underbara toner klingar fram i dina rader!
2021-06-26

  Elinor Sörensson VIP
Sprött klingande skönhet som
jag tycker mycket om.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP