Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

 

 

när glöden i dina ögon falnat

och hjärtat brustit igen och igen

och i själen finns bara mörker

när kärleken har svalnat

 

när gråten är det enda som tröstar

i din mest smärtsamma stund

aldrig så ensam som då

framför dig ensamma höstar

 

finna lyckan igen tror du ej

allt är bara ett nattsvart hål

där utväg ej finnes

nej, aldrig i livet, nej

 

så du sörjer din förlorade kärlek

aldrig mer kommer du älska annan

säker du är på detta

allt var bara en skämtsam lek

 

så torka dina tårar min vän

än finns hopp om livet

sörj ej det som var

kärleken kommer igen

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-06-26 10:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärleken är ju bara en lek med känslor som man inte ska ta på allvar anser en del.
2021-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet med igenkänning för många. Förhoppningsvis läker såren och kärlek kanske hittas igen.
2021-06-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det sägs om
man försöker
tänka om, kan
livet igen tända
och ta en annan
vända...
2021-06-28

  Sparvögat VIP
Du tecknar i fina ord smärtan i att bli övergiven…
2021-06-27

  ULJO
Melankolin strömmar genom dina ord. Bra skriftat.
2021-06-27

    Lena Staaf VIP
Den som blivit övergiven har svårt att tro på att det går att finna kärlek igen. Livet får övertyga.
2021-06-26

  överlevaren VIP
Smärtsamma rader om olycklig kärlek!
2021-06-26

  Kungskobran VIP
Olycklig kärlek är plågsam, realistiskt beskrivet av dig
2021-06-26

  Susen VIP
Fint skildrar du kärlekens baksida av smärta.
Snyggt rimmat!
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP