Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tema jag tidigare berört


Gräs

Gräs
är inte bara prestigeklippta, ångestgödda mattor
framför hus
eller
fotbollsplaner, lawn-tennisbanor
eller sådana för golf
Gräs
är något som fullvuxet vajar för vind
med blommor och frö i ax
Gräs
är betesmark, prärie, savann
är hö
är havre, korn, vete, råg
durra, ris och majs
bambu, sockerrör
Det
är gräs.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-26 13:04



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Gräs är bra och luktar gott när det är nyklippt :-)
2021-06-27

  Gunwale VIP
Gräs är alldeles sagolikt! Människan skulle aldrig kunna uppfinna något så underbart.
2021-06-26

    Sefarge VIP
Jaa. Så gräslikt bra skrivet!
Gräs med ängsblommor
Där Bastardsvärmaren
överlever bland Kärring
-tand och övriga örter
;)


2021-06-26

  Vind
Jo, så är det ju. Snyggt formulerat!
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP