Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(*** i en svenglish översättning***


Daggfylld kvälls insikt***




I godan ro kan kärleken få bo
och hoppet gro(pekoral?)


I godan ro kan vi emellan
oss bygga en tillitsfull bro

I godan ro kan vi förlåta
andra trots att vi bär på
olika sorters (o)Tro. ..

(pekoral x 3 och ändå (o)sant?)

Men var finns godan ro
Och vad består den av?

Som kvällsdaggen som lägrar
sig så stilla,att man fridfullt

Får sova ut under trädets susande
utbredande krona och vakna upp

Till en bättre gränslös värld utan
hat och missunnsamhet

Där såna som Donald Trump
Inget mer har att hämta. ..

Inifrån jordens mull och trädens
rötter där gror godan tro.

Blir till spirande löv som bär
syre ut till livets vandrande
moln och allt annat där utöver. ..

Jag kan leva med det
och Duu.u. ..?

***
Togetherness is Always a bless
Far more bigger than the

The greatness of empty
scarefull words loaded
with fear from it's owner***










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-26 19:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Trumph
han är plump
2021-06-27

    Lena Staaf VIP
Filosofisk dikt med from önskan om en bättre värld.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP